Fotvård hos Camilla

Fotvård Lyx
I den här behandlingen ingår fotbad, peeling av fötterna, nagelklippning, vård och polering/putsning av nagelplatta och nagelband, borttagning av förhårdnader, liktorn och nageltrång, fuktgivande fotinpackning, lackning av tånaglar. Lätt massage med mjukgörande fotkräm avslutar denna behandling.
Pris 745 kr

Medicinsk Fotvård
Fotbad, nagelklippning, vård och polering/putsning av nagelplatta och nagelband, borttagning av förhårdnader, liktorn och nageltrång. Lätt massage med mjukgörande fotkräm. Denna behandling är momsfri.
Pris 495 kr  (seniorpris 435 kr)

Klassisk Fotvård
Denna behandling innehåller fotbad,nagelklippning och nagel/nagelbandsvård. Filning av fötter och borttagning av förhårdnader. Lätt massage med mjukgörande fotkräm. Lackning ingår om önskat. För denna behandling godtas friskvårdspengar, då den är momspliktig.
Pris 650 kr

Borttagning av liktorn/nageltrång
Arbetar fokuserat endast på ditt problem område.
Pris 275 kr

Pedikyr Lyx
I denna behandling ingår fotbad, nagelklipp samt vård och polering/putsning av nagelplatta och nagelband, lätt filning av fötterna, peeling och fuktmask av fötterna. Vi avslutar med en lätt massage med mjukgörande fotkräm och lackning av tånaglar.
Pris 595 kr

Pedikyr
Lätt filning av fötter, nagelklipp,vård och polering/putsning av nagelplatta och nagelband. Lätt massage med mjukgörande fotkräm. Lackning av tånaglar.
Pris 395 kr

Stora Fotmassagen
Fotbad och avslappnande fotmassage med mjukgörande fotkräm.
Pris 395 kr

Lackning
Lackning av tånaglar.
75kr

Onlinebokning