Fotvård

Vi har länge haft fantastiska Camilla hos oss då hon har nyligen startat en fotvårdsskola så tar Lena och Terese över fotvården på MedShape. Tack för dessa 5 år Camilla och all lycka till i framtiden.

Nedanstående behandlingar och priser gäller fr.o.m 1 december: Dessutom erbjuder vi 20% rabatt på all fotvård i december!

Klassisk fotvård 60min

En behandling med tonvikt på dina specifika behov.
I denna klassiska behandling ingår det fotbad, klippning/filning och putsning av naglar. Filning av fötter och borttagning av förhårdnader. Behandlingen avslutas med en mjukgörande fotmassage.
Pris 595kr
Seniorpris 450kr

Fotvård Lyx
I den här behandlingen ingår fotbad, peeling av fötterna, nagelklippning, vård och polering/putsning av nagelplatta och nagelband, borttagning av förhårdnader, liktorn och nageltrång, fuktgivande fotinpackning, lackning av tånaglar. Lätt massage med mjukgörande fotkräm avslutar denna behandling.
Pris 745 kr

 

Pedikyr Lyx 75min
Denna behandling finns med på våra julpresentkort!

För dig som vill ha det lilla extra!

I denna behandling ingår fotbad, nagelklippning, vård och polering/putsning av nagelplatta. Lätt filning av fötter, peeling, fuktmask och paraffinbad. En skön fot- och benmassage samt lackning av tånaglar.
Pris 650kr

Pedikyr 30min
Lätt filning av fötter, nagelklipp,vård och polering/putsning av nagelplatta och nagelband. Lätt massage med mjukgörande fotkräm. Lackning av tånaglar.
Pris 350kr

Fotmassage 20min
Fotbad och avslappnande fotmassage med mjukgörande fotkräm.
Pris 350 kr

Lackning 20min
Lackning av tånaglar.
75kr

Onlinebokning