Fransförlängning

Fransförlängning är något för dig som är trött på att måla mascara varje morgon och vill vakna färdig med underbara, välmarkerade fransar.

På MedShape jobbar vi med singelmetoden, vilket innebär att man sätter en frans på en av dina egna fransar för att få ett så snyggt och naturligt resultat.

Vi har böjer från j-d och olika tjocklekar för att just du ska få det som passar dina fransar och limmet som vi använder oss av är godkänt av kemikalieinspektionen, dvs innehåller inga giftiga ämnen. Hos oss kan du känna dig säker.

Fransarna vi arbetar med är gjorda av silke, för att få resultatet så naturligt som möjligt.
För dig som vill ha ett lite mer markerat och fylligare finns fransarna med namnet Black Diamond. Black diamond fransarna är av samma tjocklek som de ”vanliga” fransarna men den är plattare, vilket gör att det ger lite mer effekt.

När du kommer till Caroline för att få en fransförlängning kommer du få dom bästa knepen/skötselråden för att få fransförlängningen att hålla så länge som möjligt.

Ögonfransförlängning är ett hantverk. Hantverket bygger på en god och noggrann utbildning samt bra produkter.

Caroline jobbar med märket Lashia som var en av dom första som tog fransförlängning till Sverige och är därmed också ett av de mest välrenommerade märkena inom fransförlängning.

Nytt set 895kr 120 minuter
Påfyllning 560kr* 90 minuter (gäller endast befintliga kunder hos Caroline)

Nytt set av fransar av märket Black Diamond, 995kr 120 minuter

Påfyllning Black diamond 660kr *105 minuter
För att det ska ”räknas” som en påfyllning ska du ha minst 15 fransar på varje öga. Vi gör ej påfyllningar på andra fransstylisters jobb. (Undantag om kunden har varit inne och visat fransarna och Caroline har godkänt dom)

Quiqfix 250:- 30 minuter
För dig som vill ”laga” en lucka.

Borttagning 300:- 30 minuter

Hjärtligt välkommen till Caroline, vår mästare inom fransförlängning!

*pris gäller from 1 maj 2017

Onlinebokning