Har du fått ett av våra fantastiska julpresentkort? Nedan finner du vilka härliga behandlingar du kan välja mellan

Rött presentkort:

 • PEDIKYR LYX, 75MIN

  För dig som vill ha det lilla extra!

  I denna behandling ingår fotbad, nagelklippning, vård och polering/putsning av nagelplatta. Lätt filning av fötter, peeling och fuktmask. En skön fot- och benmassage samt lackning av tånaglar.

 • MICRODERMABRATION/DIAMANTSLIP, 60MIN

  En behaglig behandling där vi ser resultat direkt! Huden blir bättre för varje gång.

  En microdermabrasion behandling ökar näringstillförseln och syresätter cellerna genom att slipa bort döda hudceller, förhårdnader och ytliga hudskador. Små microkristaller slipar huden varsamt och påskyndar på så sätt cellförnyelsen och stimulerar huden till självläkning.

  Det är en enkel och effektiv behandling som med stort framsteg hjälper att behandla kosmetiska hudproblem.
  Redan efter första behandlingen känner du och ser skillnad. Huden blir väldigt len och får en fin lyster.

 • KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING, 80 MIN

  I vår klassiska ansiktsbehandling ingår det mesta och du får en lång, skön och avslappnande stund. Som alltid börjar vi med en grundlig rengöring med en hudanalys för att anpassa resten av behandlingen. Vi väljer en passande peeling, arbetar med ånga inför portömning. Du får även brynplock, lymfdränage samt massage av ansikte, dekolletage och nacke.Efter det applicerar vi mask, sedan serum och avslutar med vårdande ansiktskräm.

 • KROPPSSKRUBB DELUXE, 75 MIN

  Vi börjar med att avlägsna döda hudceller genom att peela hela kroppen med en härlig skrubb. Därefter masseras en härlig kroppslotion in av terapeuten. Sist men inte minst rengörs ditt ansikte samt massage av nacke/axlar, ansikte och skalp.

 

GULD PRESENTKORT:

 • TAFFY

  TAFFY är den senaste metoden för semipermanent pigmentering av ögonbryn och eyeliner som ger ett mycket naturtroget resultat med en strå-för strå effekt. Var behandling anpassas individuellt efter önskemål och vad som passar var enskilt område. Resultatet, som varar och i upp till 3 år, ger dig möjlighet att fylla på, ändra och/eller anpassa till hudens åldrande.
  Behandlingen är skonsam mot huden. TAFFY pigment avtar naturligt och ljusnar successivt. Boka en kostnadsfri konsultation hos vår hudterapeut Lena.

 • FULL BOTOX

  Många får ofta höra att de ser arga eller bekymrade utan att de är det. Då är det ofta den klassiska bekymmersrynkan mellan ögonen som är boven i dramat (nr 1 på bilden).
  Andra personer har för vana att höja på ögonbrynen och lägga pannan i djupa veck vilket kan ge resultatet att dessa hudveck syns även när man är avslappad (nr 2 på bilden).
  Ett tredje vanligt område för botox är de så kallade kråkfötterna på utsidan av ögonen. Dessa får vi vanligtvis genom att vi kisar eller skrattar mycket (nr 3 på bilden).

  Resultatet varar upp till cirka 4 månader men varierar mellan olika personer. Ingreppet är relativt smärtfritt, då man endast injicerar mycket små volymer och använder en väldigt tunn nål. Behandlingen tar cirka 30 minuter att utföra.

 • 1 ML FILLERS

  Det finns många lämpliga områden för fillers, det beror helt på dina önskemål. Populära områden är bl.a läppar, kinder, vecket som löper från näsvingen till mungipan.

Boka en kostnadsfri konsultation och hör vad vår specialistutbildade leg.sjuksköterska Lisa Bolin kan göra för dig.

 

Onlinebokning