Klassisk kroppsbehandling – 45 min
En kroppsbehandling som ger dig en mjuk, len och återfuktad hud. Vi inleder med en peeling av hela kroppen för att avlägsna döda hudceller, därefter får du ta en lugn avkopplande dusch. Behandlingen avslutas med att en väldoftande kroppsolja masseras in av terapeuten och lämnar dig med en känsla av välbefinnande.
Pris: 450 kr

Lyx kroppsbehandling- 120 min
Lyxigt härlig, mjukgörande och avslappnande behandling som ger din hud fukt och lyster. Vi börjar med peeling för kroppen, för att avlägsna döda hudceller och få igång blodcirkulationen. Därefter följer en skön dusch, som efterföljs av en avkopplande massage med fokus på välbefinnande. Vi avslutar sedan med en lätt ansiktsbehandling med rengöring, ansiktsmassage samt en ansiktsmask och efterföljande dagcrème. Produkter  från Dermalogica efter ditt behov och önskemål.
Pris: 1290 kr

Onlinebokning

Kropp

Rengörande Ryggbehandling
Många av oss lider av akne, eller andra typer av orenheter på ryggen. I denna ryggbehandling, som passar både för män och för kvinnor, ger vi dig och din ryggtavla  extra rengöring och omtanke. Vår rygg är svår att rengöra och se efter själv, men nog så viktigt. Välkommen in till oss på MedShape så behandlar vi även detta område på bästa sätt, mot dina förutsättningar.

Kom in, ta ev. en kopp te i receptionen. Låt oss sedan börja med att ge din ryggtavla en ordentlig rengöring och peeling. Därefter gör vi  portömning om det finns behov för det och därefter lägger vi på en lugnande och vårdande mask. Hela behandlingen avslutar vi med en skön svalkande hudkräm, som vi ger tid att sjunka in i huden.
Denna behandling är framtagen för dig som har mycket orenheter på ryggen

Behandlingstid 50 min, Pris 595kr 

Onlinebokning