Kroppsbehandling

Vi på MedShape vill göra en skillnad för våra kunders välbefinnande och här kunde inte en kroppsbehandling bli mer rätt. En kroppsbehandling lämnar dig med en mjuk, len och återfuktad hud och du svävar på små moln, när du lämnar våra fina harmoniska lokaler. En behandling för både honom och henne

 
I våra kroppsbehandlingar så använder vi oss av produkter från Italienska Segreti Di Natura. Deras organiska plantage ligger strax utanför Bologna. deras produkter är helt veganska och en stor del av deras produkter är 100% naturliga. I de produkter som kräver icke naturliga medel, så används endast eco godkända medel.
Inga utav produkterna innehåller paraffiner, petrolatum,silicon eller parabener.  Produkterna testas heller inte på djur.

Kroppsinpackning Di Natura 45min 

Här får du ligga i en kroppsmask, därefter tar du en dusch för att sen bli insmord med en vårdande och återfuktande bodylotion/bodybutter

pris 450kr

 

Kroppspeeling Di Natura 45min

En kroppspeeling som skonsamt tar bort döda hudceller och ökar din cirkulation och även hjälper huden att behålla sin elasticitet. Behandlingen avslutas med en härligt doftande och återfuktande body butter eller body lotion.
Produkterna som används i behandlingen är helt veganska.

pris 560kr

 

Kroppspeeling med avslutande massage 90min

En kroppspeeling som skonsamt avlägsnar döda hudceller,ökar cirkulationen och även hjälper huden att behålla sin elasticitet. Den avslutas med en härlig helkroppsmassage i avslappnande syfte.
Produkterna vi använder i behandlingen är helt veganska och utan parfymering

pris 950kr

 

Kroppsinpackning Deluxe 120min

Här kan du välja olika kroppsmasker:
-Anti cellulit kur
-Strawberry kur
 
Här börjar vi behandlingen med att peela bort gamla hudceller och öka cirkulationen, därefter lägger vi en kroppsmask som du får ligga i under en tid, därefter får du komma upp och ta en härlig dusch som sedan avslutas med en lättare helkroppsmassage i återfuktande och avslappnande syfte.
Produkterna vi använder i behandlingen är helt veganska och utan parfymer.

pris 1250kr

Onlinebokning