Kroppsbehandling

Vi på MedShape vill göra en skillnad för våra kunders välbefinnande och här kunde inte en kroppsbehandling bli mer rätt. En kroppsbehandling lämnar dig med en mjuk, len och återfuktad hud och du svävar på små moln, när du lämnar våra fina harmoniska lokaler. En behandling för både honom och henne.

Kom in till oss, slå dig ner och kom till ro. Kanske tar du en kopp te medans du väntar på din terapeut? Efter det så går vi upp till vårt behandlingsrum på andra våningen och du möts av tända ljus och avkopplande musik. Lägg dig ner på britsen och slut ögonen. Denna stunden är bara för dig.

Klassisk kroppsbehandling – 45 min
En kroppsbehandling som ger dig en mjuk, len och återfuktad hud. Vi inleder med en peeling av hela kroppen för att avlägsna döda hudceller, därefter får du ta en lugn avkopplande dusch. Behandlingen avslutas med att en väldoftande kroppsolja masseras in av terapeuten och lämnar dig med en känsla av välbefinnande.
Pris: 450 kr

Lyx kroppsbehandling- 120 min
Lyxigt härlig, mjukgörande och avslappnande behandling som ger din hud fukt och lyster. Vi börjar med peeling för kroppen, för att avlägsna döda hudceller och få igång blodcirkulationen. Därefter följer en skön dusch, som efterföljs av en avkopplande massage med fokus på välbefinnande. Vi avslutar sedan med en lätt ansiktsbehandling med rengöring, ansiktsmassage samt en ansiktsmask och efterföljande dagcrème. Produkter  från Dermalogica efter ditt behov och önskemål.
Pris: 1290 kr

Onlinebokning