Massage

Hos oss finner ni tre massörer Elisabeth, Päivi och Wiktoria. Elisabeth är mammaledig men fr.o.m mars finns hon på kliniken på måndagar.

Elisabeth är diplomerad medicinsk massageterapeut och certifierad massör av Branschrådet Svensk massage, diplomerad tearpeutisk gravidmassör samt certifierad håltagare med Blomdahls medicinska teknik.

Päivi är diplomerad klangmassör och diplomerad medicinsk massageterapeut samt certifierad massör av Branschrådet Svensk massage.

Wiktoria är diplomerad medicinsk massageterapeut.

Massage har både en rehabiliterade och förebyggande effekt. Den klassiska massagen går ut på att massören töjer på kroppens muskelvävnader, vilka är muskler, hud och bindväv. Effekterna som vi kan få tack vare massage är bland annat

-Ökad blodcirkulation
-Ökad lymfcirkulation
-Sänkt blodtryck
-Uppnå god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler
-Göra muskler mjuka och elastiska
-Motverka stress och öka utsöndring av endorfiner
-Lindra smärta och förbättra rörelseförmåga i muskler och leder.

Massagebehandlingar går under friskvårdsbidraget.

Elisabeth erbjuder även sina stamkunder rabatt genom klippkort:
det finns 5-kort & 10-kort som ger 10% på valfri behandling.

Terapeutisk gravidmassage  60-75 min
Vår massageterapeut Elisabeth är diplomerad terapeutisk gravidmassör. Detta ger henne möjligheten att hjälpa även de som har besvär samt ge massage tidigare i graviditeten. Behandlingen passar dig som har följande eller vill motverka/minska risken för

  • Värk i skuldror, nacke, rygg, armar eller ben.
  • Svullnader i händer, armar, ben eller fötter
  • Stress

Massagen verkar förebyggande mot de vanliga besvären, såsom gravid ischias, felbelastning, ländbesvär mm.
Pris 650kr

Massage Axlar & Nacke, 15 min
Den expressbehandling är perfekt för dig som har lite tid att undvara men som har problem med just detta område. Kom in på lunchen och bli behandlad, eller inled/avsluta en lång arbetsdag med lite ompyssling.
Pris 175 kr

Delkroppssmassage, 30 min
Under denna tiden behandlar det specifikt önskat område som du önskar. Det kan exempelvis vara  rygg och nacke eller armar och bröst. Vi rättar oss efter ditt önskemål av behandlingsområde.
Pris 395 kr

Halvkroppsmassage, 45 min
Här arbetar massören igenom din rygg, nacke, armar, bröst. Halvkroppsmassagen kan vi också utforma så att vi koncentrerar oss på säte och framsida/baksida ben om det är det område som du anser dig ha problem med.
Pris 505 kr

Halvkroppsmassage, 60 min
Samma behandling som halvkroppsmassage 45 min, men med 15 min tillägg och mer tid för att arbeta på specifikt problemområde.
Pris 620 kr*

Helkroppsmassage, 90 min
Under 90 minuter arbetar massören igenom hela din kropp.
Pris 880 kr

Gravidmassage Rygg, 30 min
Att vara gravid kan vara ansträngande för ryggen och lite massage kan göra underverk. Elisabeth erbjuder dig en skön massage, liggandes på sidan, omstoppad av kuddar och ger dig rogivande, effektiv massage.

Om det är någon gång du ska ta hand om dig själv, så är det som gravid.
Pris 350 kr

Hot stone massage 60 min
En avslappnande massage med varma lavastenar som främjar till harmoni och positiv energiflöde.

Behandlingen ökar lymf- och blodcirkulationen, samt stimulerar cellförnyelsen och ger ett meditativt lugn.
Pris 745 kr

Lyxmassage med saltvatten peeling 90-120 min
Vi börjar med en saltskrubb för att stimulera cirkulationen i kroppen. Därefter tar du en varm och härlig dusch, för att sen få en uppmjukande och skön helkroppsmassage med avslutande njutningsfull skalpmassage. Du lämnar oss härligt avslappnad, mjuk och i en väldoftande arom.
Pris 1155kr

Aroma helkroppsmassage, 60 min
En taktil mjukmassage med fokus på avslappning och välbefinnande!
Denna underbara behandling ökar cirkulationen och kickar igång endorfinerna (måbra hormon) i din kropp och du känner dig återfuktad och avslappnad, med en härlig valfri aroma!
Pris 745 kr

Klangmassage, 40 min
Du ligger fullt påklädd på massagebritsen med klangskålarna placerade på kroppen. När skålarna slås an skapas en mjuk och helande vibration i vävnaden, hud, kroppsvätskor och skelett. Klangmassage är för ditt välmående och ditt självomhändertagande, en stunds skön avslappning.
Pris 450kr

Klangmassage deluxe, 75 min
Massören börjar med att ställa klangskålarna på ryggen och ger därefter massage,av rygg nacke axlar, kunden får vända sig om och får massage armar bröst och nacke det hela avslutas med klangmassage, klassiska massagen ges efter kundens behov och önskemål.
Pris 720kr

 

 

Onlinebokning