Nyheter på kliniken!

Linnéa är på plats!

Linnéa Krantz är certifierad Medicinsk Fotterapeut och from 22 okt finns hon på MedShape för att vårda era fötter. Linnéa brinner för att hjälpa människor och hon ser fram emot att få träffa er.

Fotvårdsbehandlingar:

Klassisk fotvård 75min
En behandling med tonvikt på dina specifika behov.
I denna klassiska behandling ingår det fotbad, klippning/filning och putsning av naglar. Filning av fötter och borttagning av förhårdnader. Behandlingen avslutas med en mjukgörande fotmassage.
Pris:595kr

Medicinsk Fotvård 60min
Fotbad, nagelklippning, vård och polering/putsning av nagelplattan och nagelband, borttagning av förhårdnader, liktorn och nageltrång. Lätt massage med mjukgörande fotkräm.
*denna behandling är momsfri.
Pris:545kr

Fotvård lyx 90min
I den här behandlingen ingår fotbad, peeling av fötterna, nagelklippning, vård och polering/putsning av nagelplatta och nagelband, borttagning av förhårdnader, liktorn och nageltrång, fuktgivande fotinpackning, lackning av tånaglar. Lätt massage med mjukgörande fotkräm avslutar denna behandling.
Pris: 745kr

Välgörande kroppsbehandlingar

Kroppsinpackningar

Di Natura 45min
Här får du ligga i en kroppsinpackning, därefter tar du en dusch för att sen bli insmord med en vårdande och återfuktande bodylotion/bodybutter
Obs! För bästa resultat så är det bra att du peelar kroppen innan du kommer på behandlingen.
Pris:450kr

De luxe 120min
Här kan du välja olika kroppsmasker:
-Anticellulit-kur
-Strawberry-kur

Här börjar vi behandlingen med att peela bort gamla hudceller och öka cirkulationen, därefter lägger vi en kroppsmask som du får ligga i under en tid, därefter får du komma upp och ta en härlig dusch som sedan avslutas med en lättare helkroppsmassage i återfuktande och avslappnande syfte.
Produkterna vi använder i behandlingen är helt veganska och utan parfymer.
Pris:1250kr

Kroppspeeling

Kroppspeeling Di Natura 45min
En kroppspeeling som skonsamt tar bort döda hudceller och ökar din cirkulation och även hjälper huden att behålla sin elasticitet. Behandlingen avslutas med en härligt doftande och återfuktande body butter eller body lotion.
Produkterna som används i behandlingen är helt veganska.
Pris: 560kr

Kroppspeeling med avslutande massage 90min
En kroppspeeling som skonsamt avlägsnar döda hudceller,ökar cirkulationen och även hjälper huden att behålla sin elasticitet. Den avslutas med en härlig helkroppsmassage i avslappnande syfte.
Produkterna vi använder i behandlingen är helt veganska och utan parfymering.
Pris:950kr

 

Äntligen en behandling mot bristningar

Dermapen stimulerar effektivt hudens kollagenproduktion, samt stärker och normaliserar huden. Behandlingen skapar temporära mikrokanaler med mikroblödningar i vävnadernas extracellulära utrymme. Blodplättar läcker ut och identifieras av fibroblasterna. Den inflammatoriska processen som bildas skapar en intensiv aktivitet i vävnaden och naturliga tillväxt- och reparationsfaktorer frigörs. Nytt kollagen bildas. Resultatet blir en föryngring av huden och en förbättring av hudens struktur och kondition.

Det krävs 1-6 behandlingar med 6-8 v mellanrum.

Finns möjlighet att kombinera med fillers och/eller prp mot extra kostnad.

Pris 2495kr/behandling.

Vid kur har vi en pristrappa med rabatt beroende på hur många tillfällen du kommer.

 

Onlinebokning