Nyheter på kliniken!

En av de största nyheterna är att vi nu även finns i Malmö. I World Trade Center i Malmö finner ni Lisa och Lena på flertalet fredagar framöver. Behandling hos dessa bokas via telefon 044- 12 22 42

iS CLINICAL

iS CLINICAL är en lyxig och exklusiv hudvårdsserie i kategorin – cosmeceutical, som utmärker sig genom att uteslutande vara tillverkad av de mest kraftfulla och renast utvunna naturliga botaniska ingredienserna på marknaden för farmaceutisk kvalitet. Serien är producerad av INNOVATIVE SKINCARE.

Boka in dig på hudanalys hos Lena redan idag, vid köp av produkter så är konsultationen kostnadsfri.

ULTHERAPY®

Ultherapy är en icke-invasiv behandling, som använder mikrofokuserad ultraljudsenergi för att lyfta och strama upp huden naturligt – utan kirurgi och återhämtningstid.

Denna behandling utnyttjar kraften från ultraljud för att igångsätta en kollagenstärkande effekt. Till skillnad från laser, radiofrekvens, kirurgi och andra tekniker avger Ultherapy rätt mängd ultraljudsenergi på rätt djup och i rätt temperatur genom hudytan.

Ultherapy®-behandlingen är den enda icke-invasiva behandlingn som är godkänd av U.S. FDA för lyft av huden på halsen, vid ögonbrynen och under hakan och godkänd för specifik reducering av linjer och rynkor i dekolletage. Ultherapy kan därför hjälpa dig att få ett fräschare och mer ungdomligt utseende ända från pannan till bröstet.

Boka din tid hos Lisa för personlig konsultation redan idag!

Werlabs – hälsokontroller

Vi är nu ett av Werlabs provtagningsställen i Sverige. Läs mer om detta under fliken ”werlabs-hälsokontroll”

Belkyra – bort med dubbelhakan!

Bli av med dubbelhakan utan kirugi! Belkyra är det första godkända läkemedlet för behandling av oönskat fett under hakan. Behandlingen förstör fettcellerna och ger ofta en mer markerad hakprofil och käklinje.

Boka en kostnadsfri konsultation redan idag!

Sklerosering

Vid microsklerosering behandlar vi ådernät på benen genom att injicera ett läkemedel som heter Aethoxysklerol med en väldigt tunn nål i blodkärlet. Den injicerade lösningen gör så att kärlet klistras ihop och skrumpnar. Resterna av blodkärlet bryts sedan ned av kroppen. Behandlingen känns som små stick och ibland kan det vara något ömt eller spänna efter behandlingen.

Har du rikligt med ådernät behöver behandlingen oftast upprepas 1-3 gånger med minst 3 veckors mellanrum. Efter behandlingen kan det uppstå ett blåmärke som sedan bleknar efter 4-6 veckor.

Under minst en vecka efter behandling bör du undvika:

  • träning
  • bastubad
  • solning

Efter 3-4 veckor erbjuds du ett återbesök för att följa upp din behandling.

Du kan boka en kostnadsfri konsultation via vår webbokning eller ring 044-12 22 42. Därefter bokas din behandling.

Behandlingen tar ca 45min. Kostar 1500kr/gång

 

Onlinebokning