Spraytan

Nu kan du även bli brun och fin hos oss på MedShape.
Caroline erbjuder alla Spraytan!

Spraytan är en behandling som ger dig en snygg och jämn färg på bara 10 minuter. Med Spraytan undviker du både rynkor, pigmentförändringar och hudcancer. Vi använder oss av en färg, men självklart anpassar vi mängden färg beroende på vilken nyans du önskar. Brännan håller i ca 5-8 dagar beroende på hur du sköter om den. Vår Spraytan färg är helt fri från olja, parabener och alkohol.

Att tänka på före din behandling:

 • Duscha och peela huden med en skrubbhandske minst 2 timmar före behandling. Detta kan med fördel göras redan dagen innan.
 • Undvik smink, deodorant och hudlotion, då missfärgningar kan uppkomma.
 • Rakning och vaxning får ej ske samma dag som du gör din Spraytan.
 • Om du duschar eller smörjer in dig precis innan behandling, ger du inte huden en chans att suga åt sig färgen. Huden har då redan dragit åt sig fukt och spraytaning fastnar inte på huden och även missfärgningar kan uppstå.

Skötselråd, för att öka hållbarheten på din Spraytan:

 • Använd mörka och löst sittande kläder i bomull efter behandling. undvik kläder i syntetmaterial, där färger lättare fastnar. Färgen går att tvätta bort i tvätt på 40 grader.
 • Undvik kontakt med vatten de första timmarna efter behandling. Efter 6-8 timmar är det ok att duscha och få bort den översta färgen.Tänk på att badda med handduken försiktigt efter din första dusch.
 • För att behålla din gyllenbruna färg är det viktigt att smörja in kroppen med hudlotion varje dag. Undvik lotion med alkohol, då detta har en uttorkande effekt.
 • Undvik nedanstående till dagen efter behandling då detta påverkar färgen:
  solarium
  krämer
  make up
  deodorant
  parfym
  fysisk träning.

OBS. På vissa personer kan det uppstå vita missfärgningar under behandlingen om du har torreksem eller om du har mycket torra partier på huden, samt pigmentfläckar.

Du väljer mellan följande Spraytansalternativ:

Helkropp, 30 min Pris: 350 kr
Halvkropp, 20 min Pris: 270 kr
Ansikte, 15 min Pris: 150 kr

 

Onlinebokning